Forsiden Om meg Blogger jeg leser Bilder Videoer Kontakt meg

Arkiv måned: oktober 2011

halloween

31.okt.2011 @ 22:07 i Blogg 0 kommentarer

heihei. Da er det halloween, å har nettopp sett litt av filmen "halloween" ! det er nesten så jeg ikke tørs å være alene oppe på rommet... Det var egentlig ikke så skummelt, men lell. hehe. 


ehhehe, slenger inn ett skummelt bilde vettu!

 

- hva har du gjort på halloween? 


 

jack sparrow film, alene

30.okt.2011 @ 17:19 i film 0 kommentarer

Hei. Overskriften forklarer vell alt. Jeg skal nå se en film alene, har nettopp kommet hjem og satt meg ned og trykket igjennom filmene vi har tadt opp. Så var det ikke akkurat så mange å velge imellom , så det ble jack sparrow. hehe

Men nå skal jeg se film, blogger om noe senere i kveld.

 

-hva skal du idag da?

JADEN SMITH FOREVER!

29.okt.2011 @ 23:53 i Blogg 0 kommentarer

yo<3omg, han e perfekt !! og han e like gammel som mæ. ALLE MÅ FÅ VIT DET 

ligg over til Maia med "i", hehe. vi elsker jaden smith, men må stikke

snakkees

 

-liker du jaden ? 

hjemmedag !

28.okt.2011 @ 12:04 i Blogg 3 kommentarer

Hei♥ Nå har jeg hjemmedag, å for de som ikke vet hva det er så er det en dag der du er hjemme fra skolen og lager mat og vasker! Jeg får karakter for dette, så jeg skal stå på. Har på skype med søta Maria som holder på å lage cupcakes, haha-kjempe flink assa...

Men nå må jeg fortsette med skolebollene, snakkes !mester kokk ! loveu

wish me good luck ♥

 

-har du fri i dag eller hva skal du i dag ? 


 

trening !

27.okt.2011 @ 17:40 i Blogg 2 kommentarer

Hei♥ 
Dette vil bli det eneste innlegget i dag, hehe. Skal på trening snart, så blir ett kort og kjedelig innlegg! Har fri fra skolen i morgen, så da blogger jeg sikkert to ganger elns- men må stikke


emma, for glad i dæ te å vær sann ♥

 

-hva skal du i dag ? 
 

innkjøp - dagens antrekk

26.okt.2011 @ 19:25 i outfits 3 kommentarer

Hei♥ Nå har jeg kommet hjem fra byen for litt siden. Det var veldig koselig tur, va jo der me Therese, Solveig, Eira og Hanne ! Kjøpte meg nesten ikke noe, siden jeg har ikke fådt ukelønn denne uken og mamma skulle være så sta å ikke gi meg noe penger,(hadde vært så mye i byen i det siste elns-,-) hehe. Men fant ut at ville handle mest sminke idag, å det ble det også. 


foundation // hm


concealer // mac 


sugen sminke børste // hm

det va altså det æ hadd råa til i dag.. + litt mat da ;f


outfits:


skjerf//bik bok - genser//cubus - bokse// cubus

ikke de "fineste" klesplagget, hhehe


-hva har du gjort i dag ?  


 

bursdag te lisj'n

25.okt.2011 @ 18:05 i Blogg 4 kommentarer

Hei♥
Nå har jeg kommet meg på rommet etter å ha gått ned i styret til 5'åringene.Det er altså min lillebror leon som feirer bursdag idag, å ble i dag 5 år. Gratulerer til han<3

Men etter vært så skal jeg på trening, å i natt så skal Solveig ligge over ! det blir sykt chill.. Og i morgen på skolen så skal vi nemlig til byen me klassen. Det blir vell koselig det! Så etter skolen er ferdig blir jeg og noen venner igjenn i byen. Innkjøp kommer i morgen da jeg kommer hjem. solveig, som liten- hu e bare så sinnsykt søøøøt !

 

-Hva skal du i dag ?♥

noe spennende ?

24.okt.2011 @ 21:29 i Blogg 8 kommentarer

Hei♥

Da har jeg denne herlige nyheten, som nesten alle blogger kommer med en eller annen gang. Da er da spørsmålet om hva jeg skal blogge om så det blir mest mulig "spennende" å lese bloggen min? Da vil jeg gjerne at du hjelper meg med dette, hehe.trenger mye hjelp, helst noe som går ikke for lang tid og noe spennende.

-noen ideer ?  

kamper

23.okt.2011 @ 22:12 i Blogg 1 kommentar

Hei♥ Nå har jeg nettopp rydda rommet mitt snasent fint. Er veldig estolt over meg selv da!

Men jeg har ikke blogget i dag før nå, jeg vet.. Men det var fordi jeg våknt ett, madelen lå over sju. Så måtte ordne meg og spise og kom oss ut i tre tiden. Men da dro vi rett til hallen, siden vi skulle spille håndballkamp : ) Vi spilte mot det beste laget i byen, å vi slo de faktisk ikke, men det var sykt nere ! Etter kampen ble jeg igjenn i hallenn for å se andre laget vårt spille, de vant. 


madelen ♥

 

- hva har du gjort i dag ? 

bilder - bursdag

22.okt.2011 @ 17:00 i Blogg 4 kommentarer

Hei. Da har nesten alle dratt fra bursdagen til lisjn : ) Og tenkte å komme meg ut å møte ei. Men før jeg kommer så langt så skal jeg legge ut bilder fra bursdagen til therese. Jeg tror faktisk ikke jeg tok ett bilde engang. Men det var noen som tok noe med mitt kamera, så jeg legger ut de som ble tatt. Og kameraet mitt ble litt ødelagt på bursdagen også, kom i sjokk- som sagt ;;

every boby sing ! 

sykt arti bursdag !

 

har du vært på bursdag i helgen? 

bursdag

22.okt.2011 @ 13:18 i Blogg 2 kommentarer

Hei. Nå er jeg på bursdagen til min lillebror. Og bursdagen i går var seriøst beste bursdagen jeg har vært på! Det var sykt arti, og storkoste meg hele bursdagen. Kameraet mitt ble også knust på bursdagen, men jeg fant heldigvis ut av at det var bare den lille beskyttelses greia som knuste, og ble sinnsykt glad! Må ha kamera vettu. 

Men må gå å feire videre på denne bursdagen, så legger jeg ut bilder av bursdagen senere ♥

 
partry bursdag

-flere som skal på brusdager i helgen? 

emma'er

21.okt.2011 @ 15:00 i Blogg 3 kommentarer

Hei. Nå sitter jeg på gulvet hjemme hos elena med emma. Det er a sinnsykt mange emmaer så mine "emma vitser" er best:-) hehe, nei.. Men i dag skal jeg på bursdag hos Therese , det blir sykt arti! blogger mer senere, hadee

Therese og elenaa.

-hva skal du idag da?

lekser

20.okt.2011 @ 21:09 i Blogg 2 kommentarer

Hei. Nå har jeg nettopp kommet meg på rommet, klar for å gjøre klart til presantasjonen i morgen. Jeg har ikke begynt på noe enda.Så har ett stort problem, mine "partnere" har heller ikke kommet særlig langt. Nå sitter vi på skype og prøver å samarbeide igjennom der. hehe, funker ikke så veldig bra... alle fokuserer heller på vennene på chat elns ;;


luddepus-flere som er stresset med leksene i kveld? ♥


dageen

20.okt.2011 @ 16:07 i Blogg 5 kommentarer

Hei. Idag så har det vært skolen... slutter nå sinnsykt seint på torsdager, å blir utrolig sliten etter den sykt lange dagen. Vi hadde samfunnsfag i dag, å fikk tilbake forrige prøve. DET GIKK SYKT DÅRLIG ! men jaja, det gikk som det gikk.

Men nå er Maia til meg, har nettopp komme hjem.Og bare slapper av, skal prøve å finne ut hva jeg skal velge å jobbe som i arbeidslivskunnskap på skolen.Så blir det siste lekse rest.Å til slutt slappe av på en herlig håndballtrening.


bilde fra en bursdag for en stund. Emma, Maia og Emma igjenn (meg til høyre)

- Hva skal du i dag da? 

Velkommen til min blogg!

19.okt.2011 @ 21:32 i Blogg 8 kommentarer

da har jeg laget meg ny blogg , igjen ? 

Jeg bestemte meg endelig for å blogge igjen. Jeg er så glad for den nye bloggen, og håper noen kommer til å lese den : )) Har hatt noen før, men det har vell mange. Men headeren var bare en jeg kjappet meg å laget, for nemlig en vennine av meg holder på å lage en til meg.

Men det denne bloggen kommer til å handle mest om er nåkk bilder, klær og hværdagen. Det blir jo mere ettervært, men er trossalt nybegynner på denne bloggen :)) 

Dette er meg: jeg liker å ha det morsomt, å hvis jeg ikke får le MINST en gang om dagen... så dør jeg !!-serriøst

-hva synes du om bloggen?  

  • emmaytteraas 13, Trondheim
    hallo, og velkommen til min blogg! Jeg skriver om hværdagen, klær og bilder. Jeg kommer fra trondheim, og er 13år♥ følg bloggen om du vil:) og jeg kommenterer alltid tilbake til deg :)
  • Innhold 2
  • Innhold 3
hits